Archief Aanpak | DAAN Legal

Lange termijn

DAAN doet het anders. De cliënt staat voorop. DAAN maakt ruimte voor persoonlijke aandacht en topkwaliteit. Bij DAAN geen onnodige overhead of een chique interieur, maar een doordachte kantooromgeving voor ideale en plezierige samenwerking.

Niet alleen het delen van kennis telt voor het beste resultaat. Wij willen weten wat u drijft, ook als persoon. Praktische, begrijpelijke antwoorden op maat, ook in ingewikkelde zaken. Dat maakt het verschil.

Arbeidsrecht

Geen lange adviezen: praktisch, kort en oplossingsgericht adviseren, ook in ingewikkelde of gevoelige zaken. Aandacht voor de persoonlijk positie van onze cliënt of contactpersoon. Onze cliënten kunnen van ons altijd toegevoegde waarde en maatwerk verwachten. Procederen als het moet.

 

Ondernemingsrecht

We richten ons op de juridische kernbehoeften van ondernemingen en non-profitorganisaties, nationaal en internationaal. Daarvoor hebben wij een uitgebreid netwerk van professionals op andere vakgebieden, waarmee we veelvuldig samenwerken. Ook in het buitenland. Onze cliënten kunnen van ons altijd toegevoegde waarde en maatwerk verwachten. Procederen als het moet.